Pristupom na našu web stranicu potvrđujete da se slažete sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja. Vaši osobni podaci ne prikupljaju se pregledavanjem naše službene web stranice.

Službenom web stranicom www.tvnova.hr upravlja voditelj obrade TV NOVA d.o.o., Pula, Mletačka 12/V OIB: 67336385733.

TV NOVA d.o.o. prikuplja i obrađuje podatke o ispitanicima koji su potrebni za obavljanje djelatnosti te se obvezujemo zaštititi osobne podatke sadašnjih i budućih ispitanika u skladu s UREDBOM (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA O ZAŠTITI POJEDINACA U VEZI SOBRADOM OSOBNIH PODATAKA I O SLOBODNOM KRETANJU TAKVIH PODATAKA (GDPR) (dalje u tekstu: Uredba).

U poslovanju upotrebljavamo osobne na temelju Vaše suglasnosti, osobne podatke koji su nam dostupni iz javno dostupnih izvora te osobne podatke koje su nam dostavila tijela javne vlasti u obavljanju svojih poslova.

Svi podaci o ispitanicima dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci nužni u obavljanju svojih dužnosti, čuvaju se na način propisan našim općim aktima i u vremenu utvđenom propisima. Svi zaposlenici TV NOVE d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite osobnih podataka i zakonitosti obrade.

TV NOVA d.o.o. prije zaprimanja osobnih podataka ispitanika, informira ispitanika o načinu i svrsi prikupljanja i obrade podataka, o voditelju obrade, kontaktnim podacima službenika za zaštitu podataka, pravnom osnovu za obradu podataka, primateljima ili kategorijama primatelja osobnih podataka prema potrebi, razdoblju u kojem će se osobni podaci pohranjivati ili kriterijima kojima se utvrđuje to razdoblje te pravima ispitanika. Osim u navedenu svrhu, Vaše podatke ne dajemo, ne iznajmljujemo, ne prodajemo niti ustupamo trećim fizičkim i pravnim osobama i trećim zemljama.

O načinu korištenja prikupljenih podataka, daje se ispitanicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovi podaci uklone iz marketinške kampanje.

U skladu sa našom djelatnošću objavljujemo fotografije i snimke sa događanja sa kojih izvještavamo.

Sva pitanja u vezi s obradom osobnih podataka, ispravkom, brisanjem, ograničenjem i prigovorom potrebno je uputiti službeniku za zaštitu podataka Valena Mihovilović na adresu: TV NOVA d.o.o., Pula, Mlatačka 12/V, e-mali: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili telefon : 052/211 411svakog radnog dana od 9 do 15 sati.

TV NOVA d.o.o. zadržava pravo izmjena ovih Uvjeta korištenja bez prethodne najave.

Korisnici su dužni prilikom svakog korištenja web stranica provjeriti važeće Uvjete korištenja objavljene na web stranicama tvnova.hr.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.