U Parku kažuna u Vodnjanu nedavno je postavljen interaktivni digitalni totem s informacijama o povijesti Vodnjana, arheološkim nalazištima i samome parku. Cilj je, kažu iz Grada, omogućiti posjetiteljima bolju interpretaciju kulturne baštine. Od povijesti Vodnjana, načina izgradnje samih kažuna do igrica za najmlađe, i to na četiri jezika – hrvatskom, talijanskom, engleskom i njemačkom.
Od 25. do 27. studenog u Vodnjanu počinju Dani mladog maslinovog ulja. 16. izdanje ovog najprestižnijeg maslinarskog festivala u Hrvatskoj u potpuno novom ruhu, na novoj lokaciji i pod novim imenom.
Bliži se božićno vrijeme pa su i u Vodnjanu u tijeku pripreme za Advent. 27. studenog u Vodnjanu i Galižani upalit će se prva adventska svijeća. Što je sve Grad pripremio za period Adventa otkrili su nam gradonačelnik Edi Pastrovicchio i dogradonačelnica Diriana Delcaro Hrelja.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.